The Vegan Switch

Behalve Sportvasten begeleid ik ook The Vegan Switch. Deze detox-methode is zoals de naam het al zegt gebaseerd op een tijdelijk veganistisch voedingsprogramma.

The Vegan Switch VoedBewust

Wat is The Vegan Switch?

Plantaardig eten is een goede manier om je lichaam te ontgiften. En hoewel ik persoonlijk geen groot voorstander ben van een permanent veganistisch voedingspatroon, zie ik wel degelijk positieve resultaten van deze kuur. Volgens deze detox-methode van 10 dagen ga je tijdelijk naar een volledig vegan voedingspatroon. 

Het resultaat is een energieker en fitter gevoel, een verbeterde darmflora, gewichtsverlies (tot 4 kilo) en een mooiere huid! 

Ontgiften

Door tijdelijk veganistisch eten

The Vegan Switch detox-kuur duurt 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Door de hoeveelheid natuurlijke stoffen maakt je lichaam een omschakeling in de  snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je je voedingspatroon weer op. Tijdens de kuur slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. 

Deze detox-methode draait om een combinatie van gezond (veganistisch en biologisch) eten en een slimmere timing van je eetgewoonten. Je eet veel plantaardige voeding waardoor je toch een verzadigd gevoel hebt. Zweten hoort bij de ontgifting, dus ook sporten en een dagje naar de sauna zijn onderdeel van de ontgiftingskuur! 

The Vegan Switch kan zo worden ingevuld dat ook kinderen met een aangepast voedingsschema mee kunnen eten.

VoedBewust pakketten

Ready for detox?

Neem gerust contact op

The Vegan Switch is vaak een start voor een gezondere levensstijl. Even terug naar de basis (onze voorouders aten kilo’s plantaardig voedsel als de jacht naar dierlijk voedsel even tegenzat), om van daaruit een blijvend gezond voedingspatroon in te zetten. 

Als je twijfelt of dit past bij jou, of als je meer informatie wil over ontgiften of een van de andere coachingstrajecten die ik je kan bieden, neem dan gerust contact met me op!