PuurGezond

Ik ben aangesloten bij PuurGezond. Dat houdt in dat ik je kan begeleiden volgens de PuurGezond methode. 

Als je denkt dat ik jou kan helpen, neem dan gerust contact met me op!

Kleine stappen, groot resultaat..

Of je nu bewuster en gezonder wilt eten, of graag wil afvallen: PuurGezond biedt uitkomst. Want hoewel deze methode bedoeld is om een onbewerkt voedingspatroon aan te leren, valt iedereen er van af!

De PuurGezond methode helpt je om in 8 kleine stapjes en in je eigen tempo toe te werken naar een bewuster en gezonder voedingspatroon. Het resultaat is dat je jezelf gezonder en fitter voelt! 

Ik heb goede ervaringen met begeleiding door middel van de PuurGezond methode. Doordat de stapjes klein zijn en afgestemd op je eigen gewoontes, is het niet alleen eenvoudig om te doen, maar ook om vol te houden. De reacties van mensen die dit doen zijn dan ook echt heel positief!

Wil jij ook in 8 stappen naar een gezond, onbewerkt voedingspatroon? Bel me gerust vrijblijvend om te vragen wat het inhoudt voor jou

PuurGezond
VoedBewust pakketten

Over mij

Ik ben Helene Boender, gecertificeerd (natuur) voedingsdeskundige. Ik begeleid mensen die graag gezonder gaan eten. En het liefst doe ik dat op een manier die zo goed werkt voor jou, dat je het na mijn ondersteuning ook prima zelf kan!

Ik hoor het graag als ik jouw stok achter de deur mag zijn.